2020 Yılı Resmi Tatil Günleri ve Bayram Önerileri

Kesfegelcom
1 min readDec 18, 2019

--

Sene sonuna doğru yaklaşmışken yeni yılın yani 2020’nin tatil günlerini araştırmaya başladım bile. Hazır araştırıyorken sizi hiç unutur muyum? Hayat paylaştıkça çok daha güzel diyerek yazıma başladım. Hadi gelin 2020 tatil planlarınızı kafanızda şekillendirmeye başlayalım. Arkanıza yaslanın ve 2020 bayram günlerini ve resmi tatil günlerini öğrenin.

1 Ocak Çarşamba : Yılbaşı

Tam da hafta ortasına denk gelen bu yılbaşı tatilini diğer çalışma günleriyle birleştirebilir misiniz bilmiyorum ama birleştiremezseniz de elde var 1 günlük tatiliniz. Eğer ki yıllık izinlerinizle birleştirip 5 günlük bir tatil yapabilirseniz Avrupa’da birçok ülkeye yada daha yakın ve vizesiz olan Ukrayna’ya gidebilirsiniz. Avrupa’da hemen hemen her yerde ve Ukrayna’da yılbaşı şenlik tadında kutlanıyor. Bu dönemde uçak bileti, konaklama derken bir çok şey pahalı olur evet o yüzden Türk liramızın hala biraz daha değerli olduğu Ukrayna’ya gitmenizi daha fazla öneriyorum. Ama ‘Bu yılbaşı hiçbir yere gitmeyeceğim masrafa gerek yok’ diyorsanız evde sevdiklerinizle birlikte kutlamak da gayet güzel bir tercih olacaktır.

Yazının devamı için : https://ozlemkesifte.com/2020-yili-resmi-tatil-gunleri-ve-bayram-onerileri/

--

--

Kesfegelcom

Gezi yazıları paylaşılan güncel seyahat sitesi. Detaylı bilgiyi https://kesfegel.com/ adresinden alabilirsiniz. Kesfegel olarak gezi rehberleri hazırlıyoruz.